Karoglan nakon šokantnog remija: Ispričavam se navijačima

Foto: fah

Nogometaši Hajduka šokantno su ostali bez tri boda na gostovanju kod Lokomotive. Bijeli su do 88. minute imali 2:0, a onda je slijedio veliki pritisak domaćina te gol Tucija za samo bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk nije mogao do pobjede u Kranjčevićevoj, u jednoj prilično gruboj utakmici s mnogo žutih kartona, momčad Mislava Karoglana pokazala je koliko ovisi o svom najboljem igraču Marku Livaji.

Dodatne loše vijesti za Splićane su i ozljede Josipa Eleza i Lovre Kalinića.

Nakon šokantne završnice pred novinare je izašao trener Splićana:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako loših 15 minuta, nedopustivo, greške se događaju, čestitam Lokomotivi na zasluženom bodu. Prvo poluvrijeme prenervozno, drugo poluvrijeme maksimalna kontrola do njihova prvog gola, jedno veliko razočaranje, ispričavam se navijačima, velika dva boda propuštena. Do prvog gola smo ih kontrolirali, poremetila nas je ozljeda Kalinića, poslije gola smo se povukli, a to nam nije bio cilj, kaže trener Splićana.

– Nemamo detaljne informacije, bez pregleda je teško nešto više reći, rekao je Karoglan o ozljedi Kalinića.

Hajduk je danas bio bez Livaje, ali Karoglan ističe da je zadovoljan igrom u napadu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U fazi napada smo dobro odgovorili, zabili smo dva gola, s Markom bismo sigurno napravili više, ali sam zadovoljan tim dijelom. Prvenstvo nije gotovo, okrećemo se Osijeku i to je sada najbitnija utakmica sezone, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.