Karoglan: Razočaran sam, a Livajin zglob ne izgleda dobro

Split, 28.01.2024 - Utakmica 20. kola HNL-a Hajduk - Rijeka.Na slice Mislav Karlogan. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Trener Hajduka Mislav Karoglan doživio je prvi poraz na klupi nakon povratka i sjajne serije. I to u najgorem mogućem trenutku, pred prepunim Poljudom protiv izravnog suparnika Rijeke, a nakon poskliznuća Dinama protiv Lokomotive u zaostaloj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je razočaranje, svi su očekivali pobjedu?

– Razočaran sam svakako, velika utakmica. Imali smo aktivan rezultat, sigurno se očekivalo više od nas, da nas prvi gol rastereti, da vidim puno više nogometa. Imali smo i puno pehova s Pukštasom, koji nije mogao dalje. Dogodila se i ozljeda Livaje, najlošiji scenarij za nas. Ozljeda Livaje ne izgleda dobro, rekao je trener.

Marko Livaja je na kraju utakmice iskrenuo zglob te napustio teren prije kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekivao sam puno više da ćemo imati loptu, da ćemo se nametnuti, no nismo.

Kaže da su dobro ušli u utakmicu, da je ono što su igrali prvih 20 minuta, da je htio da tako i dalje igraju.

Nakon utakmice je igračima u svlačionici rekao da dignu glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je svakako udarac, veliki, međutim cilj se zna. Ne odstupamo od njega i idemo dalje. Bit će to velika borba do samoga kraja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.