Kažnjeni treneri juniorskih momčadi Gorice i Hajduka

Foto; snimka zaslona

Disciplinski sudac Prve HNL za juniore Alan Klakočer donio je odluke vezane uz incident tijekom utakmice 26. kola između Gorice i Hajduka u kojem su sudjelovali treneri i igrači obaju klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener goričke momčadi Sven Raić kažnjen je s 4.000 kuna i trima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti. Trener juniora Hajduka Marijan Budimir kažnjen je s 3.000 kuna i trima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti, a pomoćni trener Splićana Ivica Roguljić s 5.000 kuna i četirima utakmicama zabrane obnašanja dužnosti.

HNK Hajduk zbog ovog je incidenta, po prijavi povjerenika za natjecanje, a zbog činjenice da nije bilo moguće identificirati igrače koji su sudjelovali u incidentu, kažnjen s 10.000 kuna, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.