Kek ipak oprezan prije Dinama: Moramo poštovati momčad koja dominira HNL-om već deset godina

Foto: fah

Nogometaši Rijeke su slavili u Vinkovcima 3:0 i u odličnom raspoloženju očekuju sljedeću subotu i derbi s Dinamom na Rujevici. Trener Matjaž Kek ipak stišava euforiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve je bilo kako treba i mislim da smo poslali jasnu poruku što želimo. Respektiramo svakoga, ali imamo puno samopouzdanja i hraborsti u svakoj utakmici”, rekao je nakon utakmice Kek, koji jednog protivnika ipak puno više respektira.

“Imamo miran tjedan da se pripremimo najbolje što možemo. Igramo kod kuće, ali dobro znamo tko nam dolazi. Rijeka mora poštovati momčad koja dominira HNL-om već deset godina. Ne bojimo ih se, ali moramo potisnuti emocije i jednostavno dobiti utakmicu”, rekao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.