Kek: Nije važan poraz, Župarićeva majka gledala je sina kako pada u nesvijest

Foto: fah

U posljednjoj utakmici 4. kola Prve HNL nogometaši Osijeka svladali su aktualnog hrvatskog prvaka Rijeku sa 1-0. Rijeku su zatekle brojne teške situacije, na samom kraju utakmice Dario Župarić, nakon duela s Ejupijem pao je i ostao nepomično ležati na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu dramu vidjela je i majka koja je došla pratiti utakmicu, pa se na to osvrnuo i Matjaž Kek.

” Kao sportaš moram čestitati Osijeku koji je iskoristio sve što mu se ponudilo. Ozljeda Daria Župarića je sve drugo stavila u zaborav. Teško mi je zbog njega. Došla je i njegova majka pred stadion, grozna situacija, želja mi je samo da što prije stane na noge. Imamo i druge ozlijeđene, Bradariću je iskočilo rame, Gavranović istegao aduktor, ali kažem, ništa mi nije važno samo da nam Župarić bude u redu”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.