Kek: Početak novog doba za slovenski nogomet

Foto: fah

Slovenija i Engleska odigrale su 0:0 na stadionu u Kolnu čime je reprezentacija pod vodstvom Matjaža Keka po prvi puta od samostalnosti ušla u nokaut fazu nekog velikog natjecanja. Izjavu je dao slovenski izbornik Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam baš očekivao da ćemo proći, ali pokazali smo igrom da zaslužujemo prolazak. Danas smo igrali protiv jednog od favorita turnira. Kroz cijeli dan osjećao sam se pozitivno i večeras smo pokazali mentalnu snagu. Analizirali smo ih, ali kada smo postali pasivni imali smo problema, rekao je slovenski izbornik.

– Iznimno sam ponosan na ovu momčad. Vidjeli ste energiju koju su svi igrači dobili od svih naših navijača u prvoj utakmici i danas opet. Veselimo se, ali od sutra se vraćamo treninzima i pripremama za sljedeću utakmicu. Imali smo tešku skupinu, ali imamo vrhunsku momčad. Jako sam ponosan na svoju momčad i mislim da je ovo početak novog i lijepog doba za slovenski nogomet, dodao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.