Kek: Svi u klubu kao da smo izgubili vjeru u taj naš nogomet koji je bio kvalitetan

Foto: fah

Remi u Ateni rastužio je Matjaža Keka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još se jednom vidio problem Rijeke: kad razmišljaju o igri, kad vjeruju sebe i suigrače, a nisu opterećeni i ne razmišljaju o vanjskim faktorima, dobro je, jer znaju igrati. A kad se uvuče strah, kad prestanu vjerovati, kad se plaše pogreške, onda nije dobro. Pokazali smo puno dobrih stvari, ali fali da se ode do kraja.”

“Igrači su vjerovali u sebe, žele, rade, pošteno, pa dođe 47. minuta kada treba koncentracija, dođe gol, da njima moć, a nas spusti. U drugom dijelu smo sporo izlazili iz vezne linije, neki igrači su bili ozlijeđeni pa tjelesno nisu baš “na ti”. Nije mi se sviđao kriterij suca, ali moramo se naviknuti da nije svaki kontakt faul, pa ostanemo ležati, umjesto da se isprati do kraja”, dodao je.

“Nakon utakmice sam im u svlačionici rekao ako nećete vjerovati u sebe, neće uspjeti. Uvijek misliš da se moglo više napraviti. Čestitati im treba za 46 minuta i dijelove drugog poluvremena kad su mirno zadržavali loptu. Neki ako žele uspjeti u Europi, to je fizika, to je ponavljanje i to je 95 minuta.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Livaja je sad u formi, ima kvalitetu, može 1 na 1 proći, predugo nam je trebalo da pokrijemo te prostore u koje je on ulazio, ali teško je 90 minuta izdražti koncentraciju, da ne pogriješiš. Ali i naših par igrača odigralo je odlično.”

“Svi u klubu kao da smo izgubili vjeru u taj naš nogomet koji je bio kvalitetan. I samo se postavlja pitanje tko je kriv. Svi smo krivi, a dobro je samo ako razmišljaju o sebi, kolektivu…”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.