Kek: Vjerujte mi da sam danas doista najsretniji čovjek na svijetu

Foto: fah

Rijeka je postala novi prvak Hrvatske, a Matjaž Kek je na press konferenciji dočekan velikim pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dogodilo se čudo, ali i to se dogodi jednom u životu. Dugo smo ovo čekalo, ovo nije samo naše prvenstvo, ovo je za sve one kojima je Rijeka u srcu. Za sve generacije igrača Rijeke, za sve generacije stručnih stožera, ali i za sve koji su patili i vjerovali u ovaj rezultat” rekao je Matjaž Kek.

“Zasluženo smo osvojili prvenstvo, imali smo izuzetnog konkurenta u Dinamu koji nam nije dao disat do zadnjeg daha. Ali, sve smo to otrpili, pa po kvaliteti i ponašanju zasluženo postali prvaci Hrvatske. Komplimenti igračima, hvala svima koji su me trpili ovdje, ali i čovjeku koji je sve ovo skupa pokrenuo. Damire , hvala ti.”, dodao je.

“Gledajte, nogomet će se igrati i sutra, ali ovo je sada trenutak za slavlje. Zadovoljan sam, svjestan da smo nešto veliko napravili. O ovoj utakmici neću puno filozofirati, to smo brzo riješili i guštali u nogometu uz navijače”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će sada 2-3 dana pijanstva, a onda dolazi triježnjenj i nogomet. Znam kako je nekima ovdje teško još od 1999. godine, i zbog njih smo dali sve od sebe. Krvarili smo cijele sezone, igrali nogomet i zbog toga smo prvi. Nekada smo ga igrali bolje, nekada slabije, ali smo igrali nogomet”, dodao je.

“Sljedeći trening nam je u utorak navečer, a onda kreću pripreme za Kup . Još prije toga imamo jednu revijalnu utakmicu u Maksimiru , ali želimo i taj Kup. Malo tko je prije početka sezone vjerovao da će Rijeka odlučivati o svemu u hrvatskom nogometu, a mi imamo veliku priliku. Sada ćemo svi biti ludi 3-4 dana, a onda nogomet ide dalje. Ovo su naši dani ponosa i slave, čestitam još jednom igračima iz srca. Vjerujte mi da sam danas doista najsretniji čovjek na svijetu”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.