Kerum poručio: “Želimo reprezentaciju, ali treba pronaći način, Torcidu se stalno proziva, a nisu krivi”

Split 04 07 2017. održana županijska skupština. Na fotografiji Željko Kerum foto Mario Strmotić

Niz reakcija uslijedio je nakon što su iz HNS-a objavili da će hrvatska nogometna reprezentacija igrati na Poljudu. Za Dnevnik Nove TV o ovoj je temi, o kojoj će se govoriti na sjednici Gradskog vijeća Splita, govorio Željko Kerum, bivši gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neću ništa tražiti na sjednici. Žao mi je da Hajduk i Torcida i građani Splita, prije svega Split je uvijek bio za Hrvatsku i sve što se dešavalo dešavalo se u Splitu. Torcidu se proziva stalno za neke napade. Mi smo svi za to da to bude tu, ali bez animoziteta, svađa i svega što se sada spominje”, kazao je Kerum.

“Gradonačelnik nije bitan, niti on što odlučuje. To što on misli i to što se ulizuje navijačima. Ne može gradonačelnik izaći s izjavom da je Šuker kriv za sve, kada se zna da je Šuker predsjednik HNS-a. Tako se ne riješavaju problemi”, smatra on.

“Evidentno je da se za svakakve incidente proziva Torcida, a nisu krivi. Evidentno je da se stvara slučaj iz ničega. Jasno je da Split i hrvatski Split, koji je uvijek bio takav i ostat će, želi reprezentaciju u Splitu. Ja, moja opcija i moja politika je za igranje reprezentacije u Splitu. Za to su i građani i Torcida. Ali treba pronaći način. Način mora biti uokviren, da se zna tko što radi i da nema podilaženje. Navijači žele reprezentaciju, ali su nezadovoljni nekim drugim stvarima. To mora riješiti netko treći. Ja ću glasati za dolazak reprezentacije u Split. Ja i cijela moja stranka”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.