Kineski Boksač Hrgoviću: ‘Zašto ne? Idemo to odraditi’

Foto: fah

Filip Hrgović jučer se vratio u Zagreb nakon 12. pobjede u profesionalnoj karijeri. Prozvao je i Kineza Zhileija Zhanga kao jednog od boraca s kojim bi volio ući u ring u nekoj od sljedećih borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram napredovati i imati još nekoliko težih imena prije borbe za titulu. Tko treba potpisati meč? Michael Hunter, Joe Joyce, Daniel Dubois, Zhilei Zhang, Dillian Whyte, Aleksandar Povjetkin, Derek Chisora… To bi mi bila priprema za najbolje u kategoriji”, rekao je Hrgović.

Zhang je u razgovoru za Boxing Rec rekao kako nema ništa protiv borbe s Hrgovićem.

“Dovedite mi Hrgovića. Zašto ne? Idemo to odraditi”, poručio je kineski boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim se vratiti u veljači, osjećam se dobro, mogao bih čak biti spreman već u siječnju. Želim biti jako aktivan u 2021. godini”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.