Klasnić: Vjerujem da ćemo proći grupu, to je najteži zadatak

Foto: fah

Ivan Klasnić, ambasador hrvatske reprezentacije na predstojećem Euru, govorio je o izgledima Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno teška grupa, ali ja vjerujem u ove igrače. Vjerujem da će to Luka pokrenuti, a da će svi iza njega ići. Vjerujem da ćemo proći grupu, to je za nas najteži zadatak. Vidjet ćemo koga ćemo dobiti i gdje ćemo igrati, istaknuo je.

Ivan Klasnić je ujedno i nogometni menadžer.

– Vidjet ćemo što će se događati, koji igrači če tražiti nove klubove. Uvijek kažem, ako dođe pravi igrač, doći će i pravi klub. Puno me ljudi zove, traže za savjet, to je lijepo čuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o svojoj karijeri Ivan Klasnić prisjetio se najboljih trenutaka.

– Sigurno sam u Bremenu osvojio najveće trofeje, prvenstvo i Kup, imao sam lijepih sedam godina, dosta sam tamo naučio. Postao pravi igrač, dobio poziv za reprezentaciju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.