Klopp ljut na UEFA-u: Valjda ću biti na stadionu na finalu Lige prvaka

klopp
Foto: fah

Liverpool je izborio finale Lige prvaka, a interes za utakmicu koja će se igrati u Parizu je ogroman. Navijači Liverpoola poslali su pismo UEFA-i, a kritikama se pridružio i Jurgen Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi se raspituju za ulaznice za finale Lige prvaka, za finale Europa lige i potpuni je kaos. A mi nemamo pojma hoćemo li dobiti ijednu ulaznicu. Ja ću valjda biti na stadionu… I onda misliš kako moraš rezervirati hotel u Parizu i misliš: Bože, mi smo Englezi koji će financirati budžet Francuskoj s obzirom na cijenu karata”, započeo je Klopp.

“Inače ne bih pozvao ljude da dođu u Pariz ako ne uspiju doći do ulaznice, ali sad se to ne čini kao loša ideja. Grad je velik, bit će puno dobrih lokacija za gledati utakmicu čak i ako niste na stadionu. Može se napraviti sjajna atmosfera”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.