Klopp: Nisam baš samouvjeren protiv Atletica; Modrić nahvalio Šahtar

Foto: fah

Večeras se igraju dvoboji trećeg kola Lige prvaka, Atletico Madrid dočekuje Liverpool, a Real Madrid gostuje kod Šahtara u Kijevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real, Inter i Šahtar su drugu godinu zaredom u istoj skupini, dok je Atletico ostao “dužnik” Liverpoola nakon što ga je izbacio u “knock-out” fazi 2020. godine.

Utakmicu Šahtar – Real najavio je na konferenciji za novinare Luka Modrić:

– Promijenili su trenera, a malo i stil igre. Sad više drže posjed lopte i grade igru iz obrane. Mislim da su bolji nego prošle sezone, rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije za momčad koja je prošle sezone dvaput šokirala “Kraljevski klub” u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid se trenutačno nalazi na drugom mjestu skupine D Lige prvaka s tri boda, dok je u vodstvu Šerif sa šest bodova. Šahtar i milanski Inter imaju po jedan bod.

– Ispred nas je vrlo važna utakmica. Pogotovo jer smo zadnju izgubili kod kuće. Nemamo više prostora za greške. U utakmicu moramo ući poput Real Madrida, sa samopouzdanjem i snagom. U posljednje tri utakmice nismo bili na najboljoj razini, ali reprezentativna pauza nam je dobro došla. Spremni smo odigrati dobru utakmicu, poručio je Modrić.

Liverpoolov menadžer Juergen Klop najavio je gostovanje kod Atletica, koji je izbacio “Redse” u osmini finala Lige prvaka 2020. s ukupnih 4:2:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Atletico je sad drugačiji jer igra drugi sistem, no i dalje su “rezultatska mašina”. Nevjerojatno je kako ih Diego stalno drži zapetima i spremnima. Ako dobijemo oba dvoboja s njima vjerojatno prolazimo dalje. Zadnji put smo obje utakmice izgubili, tako da treba čekati i vidjeti. Nisam baš tako samouvjeren da bih mislio da ih imamo ovaj put, to je teško gostovanje, ali mnogo smo naučili.

– Chelsea, City i Liverpool su u sjajnoj formi, zadovoljstvo ih je gledati. Imaju brze igrače, a s Van Dijkom u obrani popravili su defenzivnu stabilnost. Pokuat ćemo naći način da ih probijemo, najavio je trener Atletica Diego Simeon, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.