Klopp o posebnoj utakmici: Stevie se ima pravo veseliti

Foto: fah

Legendarni veznjak i kapetan Liverpoola Steven Gerrard danas se vraća na Anfield, ali sada kao trener Aston Ville u sklopu 16. kola engleske Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gerrard će s novim klubom tražiti četvrtu pobjedu u petom prvenstvenom dvoboju, a rekao je uoči dvoboja da je spreman i žrtvovati dio svoje popularnosti u Liverpoolu za pozitivan rezultat.

– Poštujem i razumijem svu buku oko ove utakmice iz očitih razloga, ali to je važno za druge. Za mene je najvažnije pripremiti momčad najbolje moguće i pokušati doći do pozitivnog rezultata za Villu, rekao je Gerrard na konferenciji za medije uoči utakmice.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp rekao je da će Gerrard jednog dana sigurno trenirati klub u kojemu je postao igračka legenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jedino je pitanje kada će biti pravi trenutak za to. Vidjeli smo kako je bilo s Frankom Lampardom u Chelseaju. Nije lako velikom nogometašu postati fantastičan trener, ali je moguće. Stevie ima sve vještine koje su za to potrebne, veoma sam sretan zbog njega. Veselio sam se kad sam igrao protiv bivših klubova kao vrag! Stevie ima pravo to napraviti u našoj utakmici, ali ja se nadam da neće imati razloga za to, zaključio je Klopp, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.