Klopp oduševljen Leedsom: ‘Gledat ću ih često tijekom sezone’

Foto: fah

Povratnik u Premier ligu Leeds United čekao je 16 godina, a onda se prvak Livepool dobrano morao namučiti kako bi slavio s 4:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Leeds United je poseban. Čestitam svima, kakva su oni momčad. Nevjerojatno. Gledat ću ih često tijekom sezone. Rekao sam i prije utakmice da će nam biti teško jer je neugodno igrati protiv njih, drugačije je nego protiv svih ostalih. Nismo ih mogli pritiskati na njihovoj polovici, to je nemoguće, pa smo trebali kompaktniju formaciju”, rekao je Klopp.

“Ne mogu biti sretan s porazom, rekao je Bielsa i naglasio pogreške u obrani te istaknuo da su prvaci zaslužili pobjedu. Bilo je trenutaka u utakmici kad su oni bili bolji, kad smo mi bili bolji i kad je bilo podjednako. Ali, sve u svemu, mislim da je Liverpool bio bolji”, rekao je Marcelo Bielsa, čileanski stručnjak i trener Leedsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.