Koeman jedva čekao da se riješi Suareza: Barcelona u lovu na napadača Intera?

epa08609579 Lautaro Martinez of Inter celebrates after scoring the 1-0 lead during the UEFA Europa League semi final match between Inter Milan and Shakhtar Donetsk in Duesseldorf, Germany, 17 August 2020. EPA/Sascha Steinbach / POOL

Kako smo već pisali danas je i službeno potvrđeno da je Luis Suarez bivši napadač Barcelone. Urugvajac se kroz suze oprostio od Nou Campa na tiskovnoj konferenciji. Novi trener katalonskog kluba Ronald Koeman uspio se tako riješiti jedne zvijezde, s obzirom na odlazak vrsnog napadača, koji će u predstojećem razdoblju braniti boje Atletico Madrida, Barcelona mora pronaći adekvatnu zamjenu, ipak je Suarez u šest godina zabio gotovo dvjesto golova za katalonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, glavni krivac za odlazak Suareza, Ronald Koeman, već je pronašao novog napadača, no pitanje je hoće li ga i kad Barca uspjeti dovesti. Prema pisanju španjolskih medija klub je krenuo u potragu za novim napadačem, a izbor je navodno pao na Lautara Martineza. Navodno je Koeman jedva čekao kako bi se riješio Suareza i kako bi dobio prostor za novog napadača, a kao što smo spomenuli radi se o napadaču Intera.

Kako javlja Gerard Romero, novinar koji je inače jako dobro informiran, Barceloni neće biti lako. No sve su resurse navodno usmjerili kako bi Martineza doveli na Nou Camp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Barcelona se vratila u utrku za dovođenje Latara Martineza. Bit će to jako komplicirano, ali nakon odlaska Suareza lako je moguće da dođe do transfera”, napisao je Romero na svom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.