Koeman odgovorio Griezmannu: ‘Želim najbolje za Barcelonu’

epa08613000 Dutch coach Ronald Koeman reacts during his presentation as the club's new head coach in Barcelona, Spain, 19 August 2020. Koeman, who has just rescinded contract with the Dutch National soccer team, has signed for a two year contract until 30 June 2022. EPA/Alejandro Garcia

Nastavlja se javna svađa između trenera Barcelone Ronalda Koemana i Antoinea Griezmanna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećam se dobro jer izbornik Didier Deschamps zna na koju poziciju me staviti i imati korist od mene”, kazao je u srijedu Griezmann.

“Svi imaju pravo reći što ih muči. Znamo da se to može dogoditi. Razgovarao sam s Antoineom jučer popodne, ne zbog onoga što je javno izgovorio, nego zato kako bismo raspravili o njegovim igrama i poziciji. Ja želim najbolje za momčad i mislim da bi Griezmann trebao slobodnije igrati na desnom krilu, iako može igrati i poziciju desetke te isturenog napadača. Na kraju ja odlučujem o momčadi i svaki igrač mora dati sve od sebe”, jasan je bio Koeman u svom odgovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.