Koeman: Teško mi je to reći, ali uživao sam u Modrićevoj igri

Rotterdam, 14.06.2023 - Utakmica polufinala Lige nacija Nizozemska - Hrvatska na Feijenoord stadionu u Rotterdamu. Na slici nizozemski izbornik Ronald Koeman. foto HINA/ Daniel KASAP/ ds

Hrvatska je sa 4:2 nakon produžetaka pobijedila Nizozemsku i plasirala se u finale Lige nacija. Za igrača utakmice izabran je Luka Modrić, 37-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije, a na sjajnoj igri mu je čestitao nizozemski izbornik Ronald Koeman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morali smo se suočiti s Lukom Modrićem… On je nevjerojatan. Ponekad suparnik ima igrača koji je odlučujući faktor i to se dogodilo u ovoj utakmici. Teško mi je to reći, ali da, uživao sam u Modrićevoj igri”, izjavio je.

Hvalio ga je i kapetan nizozemske reprezentacije Virgil van Dijk: “Modrić je jedan od najboljih veznjaka svijeta, iznimno ga poštujem. U tim godinama tako dobro igrati i biti važan igrač za svoj klub i reprezentaciju je za svako poštovanje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.