Kolega ostvario rezultat karijere, pobjeda Fellera!

kolega
Foto: fah

Hrvatski skijaš Samuel Kolega ostvario je rezultat karijere u slalomu u Adelbodenu, osvojio je šesto mjesto! Do danas mu je najbolji rezultat bilo deveto mjesto iz Chamonixa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolega je jednom od najboljih vožnji karijere nakon prve vožnje imao samo 0,5 sekundi zaostatka i zauzeo je u njoj šesto mjesto, a vrlo dobro i sigurno je odradio i drugu vožnju i na kraju je imao 0,49 sekundi zaostatka za pobjednikom.

A pobjednik slaloma u Adelbodenu je Manuel Feller s vremenom 1:52,62, drugi je bio Norvežanin Atle Lie McGrath (+0,02), a treći Austrijanac Dominik Raschner (+0,23).

U drugoj vožnji nastupio je i Istok Rodeš, koji je sa zaostatkom od 1,85 sekundi zauzeo 17. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić je odustao u prvoj vožnji, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.