Koliko će Dinamo uplatiti Bjelici za raskid ugovora?

Foto: fah

Mediji tvrde kako će sutra čelnici Dinama sjesti za stol s Nenadom Bjelicom, trenerom Dinama, koji to nadalje očito neće biti. Razlaz vide kao jedino rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega se treba dogovoriti o novcu jer Bjelica ima važeći ugovor po kojem ima jako visoku plaću i kad dogovora ne bi bilo, plave bi koštao gotovo 2,5 milijuna eura bruto, piše Večernji list koji smatra da će se naći negdje na pola toga bruto iznosa, pa bi Bjelica klub napustio kao slobodan trener s milijun eura neto (7 milijuna i 600 tisuća kuna) više na svom računu i mogao bi prihvatiti ponude za novi posao.

Ako bude dogovora, trebalo bi biti objavljeno i da je Igor Jovićević novi trener prve, a Sergej Jakirović druge momčadi Dinama.

Traju i razgovori s igračima, a na kraju će se morati dogovoriti jer niti Dinamo želi ostati bez igrača, niti igrači žele ostati bez većeg dijela novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.