Komentar legendarnog hrvatskog trenera: ‘Ulazimo u 8 najboljih, a onda je sve moguće’

Foto: Twitter

Vatreni pojačavaju treninge uoči prijateljskih utakmica prije SP-a u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za nas bi sjajan rezultat bilo da uđemo među osam na SP-u, a i potom bi sve bilo moguće jer imamo odlične igrače. Jako puno očekujem od Rakitića, koji je specijalno važan za Hrvatsku”, kaže Dragan Talajić,  trener sa sjajnim rezultatima u Aziji, gdje ima status legende, za Sportske novosti.

Nakon dva treninga u srijedu nastavlja se pojačan trening u četvrtak, a zatim jedan u petak.

Izbornik Dalić planira na Otok povesti sva 24 igrača, a dan kasnije, u ponedjeljak, 4. lipnja, mora objaviti konačnu listu 23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.