Kondicijski trener rukometaša donosi dobre vijesti: Sve smo tempirali za ovaj tjedan

Foto: fah

Kondicijski trener hrvatske rukometne reprezentacije, Pero Kuterovac, rekao je kako su naši rukometaši spremni za trku i borbu svih 60 minuta, pokazali su to protiv Norveške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sada više radim s onima koji su na tribini, Duvnjak radi prema posebnom režimu i lagano već trenira”, rekao je i pojasnio.

“Utakmica s Norveškom bila je veliko fizičko i emotivno pražnjenje, sada su se dečki regenerirali. Imali su u nedjelju slobodno, nakon toga je odrađena fizika, sad su na redu taktičke varijante. Što se fizikalija tiče, dečki ne padaju, na maksimumu su i mogu ponoviti napore”, poručio je.

“Periodizacija je napravljena tako da ovaj tjedan budu ‘u špici’, prvi su tjedan hipotetski bili slabiji. Tako radim s vaterpolistima, tako radim cijeli život sa svima. To nosi neke rizike, ali garantiram da su ‘top’ i da će to pokazati”, zaključio je u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.