Kopić najavio Hajduk: Velik izazov za mene i igrače

kopić
Foto: fah

Novi trener Dinama Željko Kopić u nedjelju u 17.39 imat će vatreni debi na klupi, u goste na maksimir dolazi “zahuktali” Hajduk, koji s novim trenerom i na krilima četiri pobjede u nizu želi tri boda i s Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prva pa derbi. Sigurno velik izazov za mene kao trenera, za sve igrače i za cijeli klub. zadovoljan sam načinom na koji su dečki odreagirali, imali smo kvalitetne treninge, napravili smo dobru pripremu i puni motiva i pozitivne energije iščekujemo sutrašnju utakmicu.

Kakvo je stanje u momčadi?

– Stanje u ekipi je jako dobro, svi su trenirali, imamo još jednu do dvije nedoumice koje ćemo otkloniti do utakmice. Svi koji istrče, kako oni u prvih 11, tako i oni na klupi, će biti maksimalno motivirani. Napravit ćemo sve da imamo kvalitetan nogomet i dođemo do tri za nas jako bitna boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li biti velikih promjena u sastavu Dinama?

– To bih zadržao za sebe. Meni je bitno da svi koji istrče budu na maksimumu svojih mogućnosti, i što se tiče razine energije i koncentracije, da budemo na najvišem mogućem nivou u svim segmentima igre.

Očekuje li dobru igru svoje momčadi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Momčad je svjesna situacije u kojoj se nalazimo, svjesni su da zajednički moramo naći put prema kvalitetnijim igrama, prema realizaciji prilika u kojima se nalazimo i u konačnici da se rezultatski dignemo na razinu na kojoj Dinamo mora biti.

Kakvu utakmicu očekuje?

– Cilj Dinama je uvijek pobjeda, uvijek pripremamo uakmicu na taj način. Svaka utakmica ima svoje specifičnosti i može otići u drugi smjer, ali na nama je da se što kvalitetnije pripremimo i napravimo sve što je u našoj moći za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopić dobro poznaje mentalitet i igru Hajduka, što očekuje od suparnika?

– Poštujem Hajduk kao instituciju, pod novim trenerom igraju dobro, dižu se, imaju svoje zakonitosti i principe igre. Sigurno će doći kvalitetni i motivirani nakon četiri pobjede u nizu, ali na nama je da se postavimo na pravi način i odigramo na svom terenu pravu utakmicu i pobijedimo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.