HTS osigurao 50 posto popusta na ulaznice za hrvatske navijače

epa09619768 Nikola Mektic (R) and Mate Pavic (2-R) of Croatia are congratulated by Novak Djokovic (L) and Filip Krajinovic (2-L) of Serbia following their doubles tennis match at the semi final Davis Cup tie between Serbia and Croatia held at Madrid Arena tennis complex in Madrid, central Spain, 03 December 2021. EPA/JUANJO MARTIN

Hrvatski teniski savez (HTS) objavio je kako je omogućio da navijači hrvatske reprezentacije mogu kupiti ulaznice za nedjeljni finale Davis Cupa u Madridu uz 50 posto popusta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HTS-a su na svojim internetskim stranicama objavili i proceduru za kupnju ulaznica:

1) kliknite na poveznicu https://proticketing.com/daviscupfinals_partners/en_US/entradas/evento/20153/session/1149307/select?viewCode=Vista_Principal

2) Otvorit će se na karti mjesta sa sektorima u različitim bojama. Ako kupujete s mobilnog uređaja, potrebno je kliknuti na zeleni gumb ODABIR NA KARTI, jer ti uređaji otvaraju automatski odabir u unaprijed određenom formatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3) Nakon što su ulaznice odabrane, pojavit će se polje “Imate promotivni kod?” Ondje trebate upisati kod CRODAVIS i kliknuti na tipku VALIDATE. Vaš promo kod će vam dati 50% popusta na cijenu ulaznica.

4) Kada se zelena kvačica pojavi pored koda, trebate odabrati karte s kojima želite potvrditi kod. Važno je da odaberete ulaznice, jer ako ih ne odaberete, nećete moći nastaviti s procesom plaćanja.

5) Sada trebate ispuniti obrazac s podacima o plaćanju i nastaviti s plaćanjem. Preporučujemo da ne napuštate stranicu dok ne vidite poruku da je plaćanje uspješno obavljeno. Ulaznice će biti poslane na isti e-mail koji je naveden u obrascu za plaćanje i možete ih preuzeti s računa o kupnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u finalu ovogodišnjeg Davis Cupa u nedjelju u Madridu od 16 sati igrati protiv pobjednika drugog polufinala u kojem se sastaju Rusija i Njemačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.