Kopić: Opasno smo živjeli; Cvitanović: Gol smo primili iz naše nekomunikacije i nesmotrenosti

Foto: fah

Željko Kopić, trener Hajduka, isključen je tijekom utakmice u kojoj je Hajduk odnio pobjedu nad Dinamom 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala svima na čestitkama. Ušli smo dobro u utakmicu. Optimalno smo onemogućili Dinamo u napadačkim akcijama. Jedino je Soudani u prvom dijelu imao jednu priliku, koju je Letica ”skinuo”. Pod poluvremenom smo konstatirali da je defenziva dobro odrađena, ali kako bismo trebali biti konkretniji prema naprijed. Tako je i bilo. Mada smo opasno živjeli. Ali, na kraju smo odigrali dobru utakmicu i zaslužili tri boda”, rekao je Kopić nakon utakmice.

“Priznajem, burno sam reagirao poslije akcije Ohandze. Znam da takvo ponašanje nije poželjno, ali puno s toga nakupilo. U svakom slučaju nije bilo zločestog konteksta”, dodao je.

Komentirao je bodovnu prednost Dinama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Devet bodova je velika prednost. Nisam međutim time opterećen niti o tome razmišljam. Mi svaki trening i svaku utakmicu moramo odraditi maksimalno, a onda ćemo u konačnici vidjeti što će nam to donijeti. Nisam u euforiji, idemo dalje utakmicu po utakmicu”, ističe Kopić.

Mario Cvitanović, trener Dinama, nije imao toliko toga za reći.

” Činjenica je da smo izgubili utakmicu, ali rekao sam igračima nakon susreta da dignu glavu gore. Po mom dojmu, mi susret nismo trebali izgubiti igrom iz drugog poluvremena. Mislim da prvo poluvrijeme nije bilo kvalitetno, bilo je dosta grešaka, dosta nervozne i bili smo statični. Nismo se kretali kako smo zamislili i nismo prepoznali i ostvarivali prednosti koje smo trenirali. U drugom dijelu promijenili smo sustav, bili smo dominantni, i stvorili tri-četiri situacije iz kojih nismo uspjeli poentirati. Gol smo primili iz naše nekomunikacije i nesmotrenosti. Čekaju nas novi izazovi, u novim utakmicama idemo opet i stalno na pobjedu. Iskreno mi je jako žao, ne volim gubiti, ali na semaforu piše 0:1″, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.