Kopić: Zbog toga mi je pobjeda i draža te ljepša za nas

kopić
Foto: fah

U posljednjem susretu 22. kola Prve HNL Dinamo je u Puli pobijedio Istru 1961 sa 2-1 odvojivši se na vrhu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekivali smo zahtjevnu utakmicu, loš teren nam je još više otežao. Pokušavali smo igrati, no bilo je pogrešaka u dodavanjima. Ipak, bez obzira na to, imali smo u prvom dijelu još situacija za zabiti drugi gol i usmjeriti u mirnije vode. Taj gol iz tranzicije nam je otežao posao. Gledajući svih 90 minuta, zasluženo donosimo doma tri boda, rekao je trener Dinama Željko Kopić nakon utakmice.

Istaknuo je dobre predstave obrambenih igrača.

– Theophile, Šutalo i Franjić bili su izuzetno koncentrirani, održali su nas stabilnima. Dobili su veliki broj duela, i u zraku i na podu, što je u ovakvim utakmicama izuzetno bitno. Uz njih, cijela ekipa je odradila utakmicu i s tim moram biti zadovoljan, rekao je Kopić pa dodao o Istri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Tradicionalno zahtjevna utakmica, danas su oni išli na glavu u svakoj situaciji i duelu. Zbog toga mi je pobjeda i draža te ljepša za nas.

U sljedećem kolu Dinamo igra protiv Gorice.

– Gorica ima ozbiljnu ekipu, igra kvalitetno, protiv Hajduka su mogli zabiti i gol te usmjeriti utakmicu u egal. Okrenuti smo samo sebi, idemo se odmoriti, odraditi dobar tjedan pa u subotu ići po tri boda, zaključio je Kopić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.