Kopljar: Mislim da smo odigrali odličan meč!

Hrvatski rukometni izbornik Slavko Goluža, nakon pobjede nad Njemačkom 28-23 u borbi za poredak od 5. do 8. mjesta, čestitao je igračima na zalaganju, te je obećao da će dati sve od sebe da osvoje peto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očito je da je umor bio prisutan i kod nas, i kod Nijemaca. Zato im čestitam na pobjedi i zalaganju, igrači su izvukli zadnje atome snage. Odigrali smo dobro i kontrolirali smo utakmicu svih 60 minuta”, izjavio je u Goluža nakon utakmice, iako smo u par navrata skoro prokockali prednost, a u početku smo čak i gubili 5:2.

Na novinarski upit da li sada još više žali zbog šokantnog poraza od Poljske u četvrtfinalu, izbornik Goluža je kazao:

“Tako je u sportu, poraz te malo baci dolje, a pobjeda te onda ponovno digne. Što je bilo, bilo je. Treba se okrenuti onome što nas čeka sutra i siguran sam da ćemo dati sve od sebe da osvojimo peto mjesto”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je ovom pobjedom osigurala plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. godine, a u subotu će u dvoboju protiv boljeg iz ogleda Danske i Slovenije igrati za peto mjesto.

Hrvatski bek Marko Kopljar istaknuo je da su “kauboji” odigrali odličnu utakmicu.

“Nedostajao nam je Musa, koji ima problema sa koljenom, pa smo imali čovjeka manje za obrambenu rotaciju. Također, igrači obiju reprezentacija bili su malo razočarani zbog poraza u četvrtfinalu, ali znali smo po što idemo, olimpijske kvalifikacije. Mislim da smo odigrali odličan meč. Što se tiče kritika o mom golgeterskom učinku, meni nije bitno da li ću zabiti jedan ili deset golova, jer imamo dovoljno igrača koji će popuniti rubriku strijelaca. Igramo za Hrvatsku, a ne za sebe”, rekao je Kopljar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.