Koronavirus sve više utječe i na sport: Nogometaš Juventusa zaražen opasnim virusom, od sada prvenstvo neregularno?

Foto: fah

Iz Italije je stigla vijest koje su se u nogometnom svijetu svi pribojavali, ali koja se, nažalost, očekivala s obzirom na situaciju u toj zemlji, odnosno na epidemiju koronavirusa. Naime, branič talijanskog prvaka, Juventusa, Daniele Rugani, ima koronavirus, potvrdio je klub iz Torina na svojim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nogometaš Daniele Rugani pozitivan je na Koronavirus-COVID-19 i trenutačno je asimptomatičan. Juventus je pokrenuo sustav izolacije prema zakonskim propisima, a to uključuje i sve one koji su bili s njim u kontaktu”, objavio je Juventus u svom priopćenju.

Podsjetimo, nogometaši Juventusa održali su danas trening te su svi igrači Juventusa i članovi stručnog stožera bili u kontaktu s njim te će morati u karantenu.

Spomenimo kako je Serie A suspendirala sve utakmice do trećeg travnja, naime, Juventus je idućeg tjedna trebao igrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Lyona, prvi su susret u Francuskoj izgubili minimalno 1:0. Prijeti im ispadanje, no, to nije ono najgore, sada je sasvim sigurno da taj susret neće biti moguć, a u pitanje je dovedena i regularnost talijanskog prvenstva. Naime, igračima Juventusa slijedi najmanje dva tjedna izolacije, bez treninga, što već u ovom trenutku, ako nitko drugi nije zaražen, dovodi u pitanje regularnost natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.