Kostelić i Zrnčić-Dim čestitali Zubčiću

kostelić
Foto: snimka zaslona

– Lijepo je vidjeti hrvatsku zastavu na slalomskom postolju, prvi put nakon mog postolja na Lenzerheideu 2013. Bravo Filip Zubčić, napisao je Ivica Kostelić na Instagram profilu nakon što je Zubčić osvojio treće mjesto u današnjoj utrci Svjetskoga kupa u Val d’Isereu te je ostvario najbolji rezultat karijere u toj disciplini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uvijek brojčano nadjačani, nikad nadjačani!, dodao je Kostelić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Ivica Kostelic (@ivicakostelic)

Bodove je osvojio i Matej Vidović. U Val d’Isereu je završio na 19. mjestu. Još jedan bivši skijaš Natko Zrnčić-Dim čestitao je obojici, kao i mladoj Zrinki Ljutić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Izgleda da broj 16 jako dobro djeluje na Hrvate u Val d’ Isereu! Postolje 2009. i postolje 2021. Bravo Filip Zubčić. Čestitke i Mateju Vidoviću na 19.mjestu i Zrinki Ljutić na novoj pobjedi u Europskom kupu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Natko Zrnčić Dim (@natkozrncicdim)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.