Kovač govorio o tome zašto ne priča francuski na presicama: ‘Malo sam sramežljiv’

Foto: fah

Monaco hrvatskog stručnjaka Nike Kovača u utorak od 18:45 igra protiv Metza u osmini finala francuskog kupa. Uoči utakmice bivši je hrvatski izbornik održao presicu u kojoj je govorio u svojim uspjesima u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U tri godine u Njemačkoj izgubio sam samo jednu od 20 utakmica u kupu i to u finalu protiv Dortmunda, tada sam vodio Eintracht Frankfurt”, ispričao je.

Pitali sz ga kada će početi govoriti francuskim jezikom na presicama.

“Volio bih razgovarati s vama na francuskom, ali trenutno sam još malo sramežljiv oko vašeg jezika. Pokušavam ga poboljšati, ali to nije lako jer je Monaco međunarodni klub u kojem se govori puno jezika. Pričekat ću još neko vrijeme i savladati jezik bolje. Kad imate toliko treninga i utakmica, teško je pronaći vrijeme za učenje jezika kada dođete umorni svojoj kući. Koristim knjige, nastojim naučiti terminologiju riječi napamet. Imam i učiteljicu francuskog koja razgovara sa mnom. Dajte mi malo vremena”, rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.