Kovač oduševljen novim pojačanjem: ‘Kvalitetom je iznad druge momčadi’

Foto: fah

Pred Bayernom Nike Kovača u subotu je utrka za prvi trofej sezone. Uoči toga Kovač je održao konferenciju za novinare prije koje je Bayernov glasnogovornik Dieter Nickels poručio kako nema pitanja o Leroyu Saneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razumijem vas novinare, ali morate i vi mene. Sve je već rečeno. Sutra imamo važnu utakmicu i to je sve”, dodao je Kovač.

Kovač je posebno oduševljen 20-godišnjim Sarpreet Singhom.

“Mislim da je on zaista dobra kupovina. Njega smo prvenstveno planirali za drugu momčad, ali ovo što je pokazao u SAD-u i u dvije utakmica Audi kupa u Münchenu pokazuje da je kvalitetom iznad igrača druge momčadi”, rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On će dobiti šansu. O njemu ovisi koliko će igrati u prvoj momčadi. Sretan sam, ali i iznenađen, pozitivno iznenađen njegovim razvojem. S njim i Alphonsom Daviesom imamo svijetlu budućnost i alternative za krilne pozicije”, zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.