Kovač se posuo pepelom zbog izjave stare šest godina

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač osvojio je dvostruku krunu s Bayernom, a iz njegova mandata pamti se rečenica o klupskoj legendi Thomas Mülleru koja nije baš svima sjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako bude potrebe, Thomas će s svakako dobiti svoju minutažu”, kazao je Kovač prije utakmice s Hoffenheimom za klupsku legendu koja je priliku uglavnom dobivala s klupe, što je stvorilo zategnute odnose.

“Prvo moram reći sljedeće, kad sam započeo posao u Münchenu, imali smo momčad kojoj su bila potrebna osvježenja. Imali smo ideju da bi trebalo doći do smjene generacije i u takvoj sam situaciju dao izjavu za Thomasa. Mislio sam da sam se dobro izrazio, ali nisam”, kazao je u programu Sky90 pa nastavio:

“To nije bilo ono što sam mislio, jednostavno sam pogriješio. Želio sam reći da će svakako ući u igru ako se situacija ne bude razvijala kako bismo mi htjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam želio reći da će igrati ako ne bude nikoga drugog. To je bila moja pogreška, razgovarao sam s Thomasom o tome i on zna kakva je bila situacija. Gledajući iz današnje perspektive, Thomas je tada trebao puno više igrati.”

Za kraj je bivši izbornik Vatrenih odgovorio je li Müller zaslužio novi ugovor u Bayernu.

“Nikad nisam imao problema s njim, on je zaštitni znak Bayerna. On je Bayern, a tamo sigurno sve rade kako bi ga zadržali i integrirali u klub nakon igračke karijere”, zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.