Kovač zahvalio Bayernu i poručio: ‘Mislim da je ovo ispravna odluka kluba’

epa07848543 Bayern Munich's head coach Niko Kovac speaks during a press conference in Munich, Germany, 17 September 2019. Bayern Munich will face Red Star Belgrade in their UEFA Champions League group B soccer match on 18 September 2019. EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač više nije trener Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je ovo ispravna odluka kluba. Rezultati i način na koji smo igrali u posljednje vrijeme doveli su me do ove odluke. Moj brat Robert i željeli bismo se zahvaliti Bayernu za ovih posljednjih 18 mjeseci. Za to vrijeme naša je momčad osvojila Bundesligu, DFB kup i Superkup. Bilo je to dobro vrijeme i želim klubu sve najbolje”, rekao je Niko Kovač.

Kovač je inače na sastanku sam ponudio ostavku, a ona je prihvaćena.

Zasad će momčad voditi pomoćni trener Hansi Flick, međutim nagađa se kako bi ime novog trenera moglo biti vrlo brzo poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.