Kovačev Monaco stigao do najveće pobjede otkad je on na klupi

epa07951190 Bayern's head coach Niko Kovac reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern and Union Berlin in Munich, Germany, 26 October 2019. EPA/PHILIPP GUELLAND CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Niko Kovač s Monacom uz visokih 4:0 svladao je Bordeaux uz odličnu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednost su stvorili već u prvom poluvremenu. Počelo je u 28. minuti kada je Ben Yedder realizirao jedanaesterac, a uslijedilo je sjajnih 3 minute.

U 30. minuti bilo je 2:0 nakon što je Martins na drugoj stativi završio lijepu akciju, a šezdeset sekundi kasnije Volland glavom povisuje na 3:0.

U 58. minuti Volland je zabio svoj drugi pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim je Monaco, koji nije slavio tri utakmice zaredom, stigao do bitna tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.