Kovačić i Lampard u odličnoj atmosferi nasmijavali novinare: ‘Nije lako s njim’

Foto: Twitter

Chelsea je trenutno u Japanu na pripremama gdje je ma konferenciji uz glavnog trenera Franka Lamparda gostovao i Mateo Kovačić. Obojica su bili odlično raspoloženi i zafrkavali su jedan drugoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi u klubu poznaju Franka jako dobro, ja se na njega tek navikavam. Čini mi se kao odličan tip i vrlo jasno govori što od nas očekuje i kakav nogomet želi da igramo. Želi da budemo agresivni i da igramo dobar nogomet”, rekao je Kovačić.

“Nevjerojatno je imati takvu klupsku legendu za trenera, ali nije s njim lako jer je vrlo intenzivan”, dodao je a Lampard ga potapšao po ramenu.

“Uživamo s njim i mislim da osobno od njega mogu puno naučiti. Želio sam ostati i drago mi je da me Chelsea želio i da ću igrati ovdje još godinama”, zaključio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.