Kovačić konačno zaigrao od prve minute, jako dobar u pobjedi Intera

U 33. kolu nogometnog prvenstva Italije Inter je u gostima pobijedio Sampdoriju sa 4-0, a hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić kreirao je akciju za treći gol Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je bio u početnoj postavi i igrao je do 80. minute, pruživši vrlo dobru partiju, a kreirao je akciju za 3-0 u 63. minuti kada je strijelac bio Mauro Icardi. Icardi je zabio i u 13. minuti, a ostala dva pogotka postigli su Samuel (60) i Palacio (79).

Iznimno uzbudljivo bilo je na utakmici Torina i Genoe. Gosti su poveli u 85. minuti golom Gilardina, a onda je Torino u sudačkoj nadoknadi preko Immobilea (90+2) i Cercija (90+3) došao do pobjede. Šime Vrsaljko nije bio u sastavu Genoe, jer je još na listi ozlijeđenih.

Napoli je na svom terenu svladao Lazio sa 4-2 zahvaljujući hat-tricku Higuaína, te se je učvrstio na trećem mjestu koje vodi u Ligu prvaka. Ima devet bodova više od Fiorentine, koja je pobijedila Veronu 5-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Radošević nije bio u sastavu Napolija, a niti ozlijeđeni Ante Rebić nije bio u kadru Fiorentine.

Večeras još igraju AC Milan – Catania, a u ponedjeljak Udinese – Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.