Kramarić postigao stoti gol u dresu Hoffenheima

kramarić
Foto: fah

Nogometaši dortmundske Borussije pobijedili su Hoffenheim u gostima s 3-2, u utakmici 20. kola Bundeslige, a prvi gol za domaćina dao je Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš je u nadoknadi prvog poluvremena lijepo dočekao ubačaj Beboua te je poluvolejem izjednačio na 1-1. Bio je to njegov stoti gol u dresu kluba.

Kramarić je postigao tek treći ligaški ovosezonski pogodak te prvi nakon 29. listopada (gol Herthi). Ove sezone je još zabio dva gola u DFB Pokalu. Za goste je Marin Pongračić u igru ušao u 83. minuti.

Bayer je treće mjesto na ljestvici potvrdio domaćom pobjedom protiv Augsburga od 5-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugu ligašku pobjedu u sezoni upisao je Greuther Fuerth koji je na domaćem terenu pobijedio Mainz 2-1.

Stuttgart je poražen kod Freiburga (0-2) te je upisao četvrti poraz u zadnjih pet ligaških nastupa (uz jedan remi). Hrvatski nogometaš Borna Sosa je odigrao cijelu utakmicu za Stuttgart, a strijelci su za pobjednički sastav bili Ito (autogol) i Schade.

Na četvrto mjesto se probio Union Berlin koji je s 2-1 slavio u Moenchengladbachu. Junak susreta bio je Kruse s dva pogotka. Pobjednički je zabio u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.