Kramarić: Sve je još otvoreno, igramo protiv top ekipe Italije

Hamburg, 19.06.2024. - Utakmica 2. kola skupine B nogometnog Europskog prvenstva između Hrvatske i Albanije. Na fotografiji Andrej Kramarić. foto HINA/ Damir SENČAR/ es

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 2:2 s Albanijom u Hamburgu u svojoj drugoj utakmici na Europskom prvenstvu. Utakmicu je komentirao hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je danas proslavio svoj 33. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala na čestitci za rođendan, ali bio bih sretniji da imamo sva tri boda. Ovo je nogomet. Primili smo gol u zadnjim sekundama nakon što smo u drugom poluvremenu bili puno bolji. Žao mi je što nismo nastavili pritiskati nakon drugog zabijenog gola. Ponovio se nogomet. Zato ljudi vole nogomet, puno je emocija, nikad ne znaš što te čeka u idućoj akciji. To nam se danas dogodilo, nismo zabili i primili smo za 2:2.”

> Remi u Hamburgu: Hrvatska u šokantnoj završnici ostala bez bodova

“Morat ćemo se baciti na glavu protiv Italije. Sigurno možemo pobijediti Italiju. Znamo da smo puno puta bili u ovakvoj situaciji. Dat ćemo sve od sebe, vjerovat ćemo kao što smo vjerovali danas u drugom poluvremenu.

Talijani su možda i najbolji u grupi. Bit će zaje*ana utakmica, ali dat ćemo maksimum i vjerovati u ono što smo radili zadnjih šest-sedam godina. Daj Bože da nam se otvori put sreće i da odemo dalje”, izjavio je Andrej Kramarić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško je probiti bilo koju ekipu”

“Nije bilo jednostavno igrati u prvom poluvremenu protiv defanzivnog bloka. Ja uvijek kažem, da se skupi mojih 11 frendova na ulici, nije ih lako probiti osim ako nemaš Messija. Teren je bio suh, dosta spor, što nam je onemogućavalo protok lopte i u prvom poluvremenu nismo mogli kreirati apsolutno ništa.

U drugom smo bili dominantniji, agresivniji i na kraju smo zasluženo okrenuli. Nismo imali puno čistih situacija, ali nije to ni prva takva utakmica. Ovo je nogomet, zato ga volimo, nekad zabiješ u zadnjim sekundama gol, nekad primiš. Znali smo da smo morali igrati na sva tri boda, ali nažalost uzeli smo samo jedan. Sve je još otvoreno, igramo protiv top ekipe Italije”, zaključio je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.