Kramarić uoči Azerbajdžana: ‘Bili smo drugi na svijetu, ali bez koncentracije možemo upasti u probleme’

Foto: fah

Uoči utakmice hrvatske nogometne reprezetacije s Azerbajdžanom napadač Andrej Kramarić otkrio je svoja razmišljanja, prenosi HNS na službenim stranicama.

Odlična golgeterska forma

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo bi mi drago nastaviti tim putem i nadam se da će tako uistinu i biti, dat ću sve od sebe. Svjesni smo da u ovoj skupini možda neće biti tako jednostavno kako izgleda na papiru. Moramo startati kako treba pa da nemamo problema kao i inače u kvalifikacijama. Svi danas znaju igrati obrambeni blok, što nama ponekad ne paše”

Azerbajdžan

“Najviše će se ipak pitati nas. Najveći će naš problem biti tuđi motiv, zato moramo od prve minute krenuti usredotočeno. Bili smo drugi na svijetu, ali bez koncentracije možemo upasti u probleme. Moramo igrati kako svjetskim doprvacima dolikuje, treba biti na razini na koju smo naše navijače naučili”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađarska

“Moglo bi biti problema, svi su motivirani protiv nas. Neće biti lako u Mađarskoj, rasprodali su stadion u jednom danu i znamo da nas čeka paklena atmosfera. No, ima vremena za razmišljanje o Mađarskoj, treba prvo pokušati pobijediti Azerbajdžan”

Hoffenheimov lov na Europu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još je uvijek moguće uhvatiti neko mjesto koje vodi u Europu. Po igri zaslužujemo biti pri vrhu i igrati Ligu prvaka, no treba imati i malo sreće”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.