Kramarić zabio gol, zahvalio navijačima i poručio: ‘Bravo dečkima jer ja nisam puno igrao’

Foto: fah

Hrvatska je na Maksimiru uspjela upisati pobjedu protiv Švedske u drugom nastupu u Ligi nacija rezultatom 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan je bio Andrej Kramarić koji je ušao u igru u 75. minuti umjesto Darija Melnjaka.

“Bravo dečkima jer ja nisam puno igrao. Prvo poluvrijeme je bilo izvanredno, a drugo ne tako dobro. Zabio sam taj gol, iskoristio priliku i najvažnije je da smo pobijedili”, kazao je hrvatski napadač .

“Bili smo dominantni, mogli smo zabiti više golova u prvom poluvremenu. Što se dogodilo u drugom poluvremenu ne mogu reći. Vidjelo se da smo pali”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je i o ozljedi.

“Volio bih da je ozljeda dobro, ali nije. Malo me još brine, ali danas je bilo ok”, priznao je Kramarić

“Sjajan je osjećaj pobijediti na Maksimiru. Hvala navijačima koji su kisnuli na stadionu i što nas bodre kada je najteže”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.