Krenula prodaja ulaznica za najveći derbi hrvatskog nogometa: Četiri tisuće pripadnika Torcide na Maksimiru?

Foto: fah

U nedjelju je na Maksimiru na rasporedu najveći derbi hrvatskog nogometa između Dinama i Hajduka. Naravno, kako većina hrvatskih medija navodi modri su izraziti favoriti, dok su ulaznice u prodaji od četvrtka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Podsjećamo sve navijače da će u pretprodaji moći kupiti ulaznice po povoljnijim cijenama od onih na dan utakmice. Iz tog razloga pozivamo sve ljubitelje modrog kluba da što prije kupe svoju ulaznicu i tako izbjegnu gužvu na blagajnama na dan utakmice.

Cijene ulaznica u pretprodaji:

Sjever dolje 50kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istok 60kn

Zapad dolje 80kn

*Jug 50kn (gostujući navijači)”, navodi se na stranicama GNK Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se najavljuje Hajduk je naručio dvije tisuće ulaznica, no, navijači Hajduka kupovat će ih i na dan utakmice na jugu maksimirskog stadiona.  Bez obzira na sve ono što se događa na relaciji aktualnog vodstva Dinama i BBB-a očekuju se dobro ispunjene tribine.

“Prerano je za točan odgovor koliko bi mogli biti naših navijača, ali vjerujemo da bi ih moglo biti oko četiri tisuće”, rekao je  glasnogovornik Torcide Damir Gruić, a prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.