Krovinović u Hajduku do 2027. godine: Nije bilo dileme!

Foto: fah

Filip Krovinović potpisao je danas novi ugovor s Hajdukom, obećavši vjernost splitskom klubu do ljeta 2027. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Splićana imao je dosad ugovor do ljeta 2024., a potpisivanje novog bila je obostrana želja, jer Krovinović je u protekle dvije godine, otkad je za 1,5 milijuna eura došao iz Benfice, upisao 76 nastupa, upisavši 10 pogodaka i 12 asistencija, te je nesumnjivo jedan od najboljih igrača “Bilih”.

– Filip je od svog dolaska postao nezamjenjiv član početne postave naše momčadi, igrao je na više pozicija te je na svima pokazao vrlo visoku razinu kvalitete. Osim nogometnim vještinama on se dokazao i kao kvalitetna i važna figura unutar svlačionice pa je postao i jedan od dokapetana Hajduka. Ušao je u zadnju godinu ugovora te je novi ugovor nagrada za ono što je do sada pokazao, ali i obveza da nastavi u istom smjeru, odnosno da pomogne momčadi u ostvarivanju najviših ciljeva, rekao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

– Nikad nije bilo dileme oko ostanka, niti će je ikada biti. Svi su znali moju želju od početka, to je uvijek bilo neupitno. Presretan sam, idemo dalje skupa u nove pobjede. Zadovoljan sam onim što sam do sada ostvario u Hajduku, ne znam jesam li sretniji sad ili na potpisu prvog ugovora. Rekao bih da smo kao ekipa rasli iz godine u godinu, svi znaju da sam ja pozitivna osoba, i kad je loše pokušam iz ekipe izvući neku dobru stranu. Napravili smo velike stvari, dva osvojena Kupa, ali očekujemo još veće, naglasio je Krovinović, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.