Krznar: Igrali smo pametno i mudro, na rezultat

Foto: GNK Dinamo

Dinamo se plasirao u treće pretkolo Lige prvaka ukupnim rezultatom 3:0 protiv ciparske Omonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cilj je ispunjen i to je ono najvažnije. Utakmica je bila izuzetno teška, najveći protivnik nam je bio teren koji je bio izuzetno težak za kontrolu lopte. Trebate dva-tri dodira kako biste je iskontrolirali. Tu je onda patila naša brzina igre, pa i tranzicija, tako da je razumljivo što smo imali poteškoća. U drugom je dijelu teren bio nešto vlažniji pa smo pokazali bolju i ljepšu izvedbu. Sve u svemu, izuzetno sam zadovoljan pametnom i mudrom igrom na rezultat”, rekao je trener Dinama Damir Krznar.

“Sigurno da nam je bila u podsvijesti ozljeda Ademija jer on je taj inicijator naše energije koji diže igrače svojim primjerom, koji iz njih izvlači i ono što oni misle da nemaju u tom trenutku u sebi. Veseli me da i pored tog kapetana imamo i još drugih kapetana koji mogu podnijeti taj teret na svojim leđima. Čestitke svima”, rekao je Krznar.

Pohvalio je i atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Atmosfera je bila fantastična. Zaboravili smo kako je to čuti istinski huk s tribina. Ono što ledi krv u žilama je ova podrška svojoj momčadi u trenucima kad gube. Svaka čast Cipranima na sportskom duhu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.