Krznar nakon demoliranja Rijeke i novog naslova: ‘Još nije gotovo, želimo i Kup’

Foto: fah

Dinamo je danas deklasirao Rijeku te je tako potvrdio naslov prvaka, plavi su posve zasluženo novi/stari prvaci Hrvatske, u možda najboljoj sezoni u novijoj povijesti kluba. Četvrti je to uzastopni naslov prvaka za Dinamo, 22. ukupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su Rijeci udijelili pet komada te su Osijek ostavili na minus deset bodova uoči posljednja tri kola, dakle, i formalno je sve gotovo. Dinamo je slavio usprkos činjenici da je već poslije dvadesetak sekundi na Rujevici gubio od domaćina, plavi su nadoknadili zaostatak lakoćom.

“Usprkos tom hladnom tušu u prvoj minuti, bili smo u fokusu već tamo u petoj, šestoj minuti. Opterećivala nas je samo naša izvedba i brzo smo se vratili, bili smo u kontroli i vjerovali smo da možemo”, izjavio je zadovoljni trener Modrih Damir Krznar poslije utakmice i ključne pobjede za Arenusport.

Je li postojao strah da bi rano primljeni gol mogao utjecati na igrače i izvedbu igrača?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uopće nismo u pripremi utakmice razmišljali ni spominjali pobjedu kao takvu. Jedino što je bilo bitno je da u djelo sprovedemo ono što smo zacrtali, a rezultat dolazi kao posljedica toga i danas je došao. Izuzetno dobra reakcija u drugom poluvremenu, dobili smo s tom jednom izmjenom odmah ono što smo od Ivanušeca i očekivali. Unatrag zadnje dvije-tri utakmice nismo uspijevali držati tempo, ali danas smo bili malo pametniji, bolje smo rasporedili snage”.

Dinamo je na Rujevici preokretom razbio Rijeku, a i svom završnom osvrtu na cijelu sezonu Krznar je rekao i ovo:

“Naš put još nije završen, mi pretendiramo i na Kup i tek onda bi ta sezona bila fantastična, onda bi to bila možda i najbolja sezona u Dinamovoj povijesti, ako izuzmemo onu 1967. godinu. Pokušat ćemo s igračima koji nisu u prvom planu u ove preostale tri utakmice vidjeti što možemo od njih očekivati, dati ćemo svima šansu. Čestitam igračima, cijeloj Dinamovoj radnoj zajednici, Zoranu Mamiću…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.