Krznar: Ova utakmica je ključ; Bjelica: Treba se resetirati

Osijek, 29.8.2021.- Utakmica 7. kola Prve HNL Osijek - Dinamo na stadionu Gradski vrt. Na slici trener Osijeka Nenad Bjelica i trener Dinama Damir Krznar. foto HINA/ Marko MRKONJIÆ/ ua

U derbiju sedmog kola Prve HNL Dinamo je uvjerljivo na Gradskom vrtu svladao Osijek 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Damir Krznar čestitao je Osječanima na borbi, ali i svojim igračima.

– Morali smo prilagoditi sustav i stil igre igračima koje imamo. Iz zadnje linije su nam igrači dali stabilnost, sve je dobro izgledalo, pogotovo prvo poluvrijeme, rekao je Krznar.

– Želim svim reprezentativcima puno sreće i da izbjegnu ozljede. Ova utakmica je ključ i prekretnica koja će nam dati vjetar u leđa da nastavimo kako Dinamo zaslužuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je i nastavak sezone.

– Moramo se spremiti na ritam četvrtak – nedjelja, vjerujem da imamo volje i želje te da će sve proći u najboljem redu, zaključio je Krznar.

Trener Osijeka Nenad Bjelica čestitao je Dinamu na pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bili su u prvom poluvremenu bolji od nas, nismo našli načina kako im parirati. U drugom dijelu s promjenom sustava izgledalo je to malo bolje. Slomilo se sve kod jedanaesterca kojeg smo promašili, da smo zabili, možda bi nam to dalo dodatnu snagu, rekao je Bjelica pa još analizirao razloge poraza:

– Teško je Dinamovu kvalitetu kontrolirati, jaki su na lopti, rade višak na sredini terena. Kasnili smo u duelima, malo smo bili blokirani u igri, Dinamo nas je nadigrao, treba to priznati. Treba se resetirati i pokušati pripremiti za sljedeću utakmicu.

Osvrnuo se na početak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekivao sam više od prvih sedam kola. Iako rezultatski stojimo isto kao i prošle sezone. Zadnja dva poraza nam ne mogu dati pravo za zadovoljstvo, zaključio je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.