Krznar: Stvorili smo si relativno komotnu situaciju

Zagreb, 18.4.2021 - Utakmica 29. kola Prve HNL Dinamo - Istra 1961. Na slici trener Dinama Damir Krznar. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Hajduk i Dinamo sutra od 18 sati na Poljudu igraju zaostalu utakmicu 22. kola Prve HNL. Dvoboj je najavio trener zagrebačke momčadi Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Stvorili smo si relativno komotnu situaciju pred ovo gostovanje u Splitu. Šest bodova prednost, pet utakmica, odnosno četiri utakmice svima drugima do kraja. Mislim da je to izuzetno dobra situacija, što se tiče nekakvog psihološkog pritiska, idemo u Split totalno rasterećeni, ali s velikom željom i voljom, da već tamo, ajmo tako reći, prvenstvo učinimo izvjesnim po pitanju prvog mjesta, rekao je Krznar uoči derbija.

– Svi su igrači na raspolaganju osim Moharramija kojemu ćemo dati priliku zadnje dvije utakmice, još kalkuliramo i s nastupom Marija Gavranovića, ali svi ostali su tu, željni, zdravi i raspoloženi, dodao je o stanju u momčadi.

Dinamo ima šest bodova više na vrhu ljestvice od Osijeka, ali i utakmicu manje i nalazi se pred matematičkim osiguravanjem naslova. Za to zagrebačkoj momčadi treba šest bodova do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno je da neće biti ista utakmica kao u Zagrebu prije nekoliko dana. Hajduk je izuzetno dobro igrao protiv Rijeke, i s tom su utakmicom ponovno reaktivirali svoju kandidaturu za mjesta koja vode u Europu. Očekujem dobru i atraktivnu utakmicu, veseli me što i njima igra samo pobjeda. Idemo u pravu sportsku bitku. S obzirom da je Tramezzani već duže vrijeme trener, nadam se da smo se uspjeli dobro pripremiti za njih. Detektirali smo njihove dobre i loše strane. Očekujemo sličan stil igre kao što je to bilo protiv Rijeke, zaključio je Krznar, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.