Krznar: ‘Trebala nam je jedna ovakva efikasna, a mirna utakmica’

Foto: snimka zaslona

Dinamo je uvjerljivo pobijedio Hrvatski dragovoljac u gostima (4:0) u 2. kolu HNL-a, čime je došao do prvih bodova u novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebala nam je jedna ovakva efikasna, a mirna utakmica. Na vrijeme smo otvorili Dragovoljac, postigli dva pogotka u prvom poluvremenu i dobili komociju da možemo izrotirati neke igrače. U ovoj utakmici nam je sve išlo po planu”, kazao je trener Dinama Damir Krznar te dodao:

“I dalje napominjemo da je HNL naše najvažnije natjecanje i svakoj utakmici moramo pristupiti izuzetno ozbiljno i angažirano. Dobili smo opomenu već u prvom kolu i, nažalost, propustili nešto što bi nam dalo još malo elana, želje, volje… Ali evo, današnjom utakmicom nadam se da smo uhvatili taj jedan zalet i da ćemo na valu dobrog raspoloženja dugo, dugo ploviti.”

“Očekuje nas težak ritam, nadamo se da nas očekuje i 3. pretkolo, vjerojatno i play-off, nadamo se play-offu Lige prvaka. Ali bez obzira bilo koje natjecanje, nas do reprezentativne pauze, odnosno do kraja osmog mjeseca, očekuju utakmice svaka tri do četiri dana”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.