Kustić se prvi put oglasio nakon odlaska Livaje

Foto: HNS

Šest dana prije utakmice s Nizozemskom u final fouru Lige nacija predsjednik HNS-a Marijan Kustić komentirao je situaciju oko Marka Livaje koji je napustio reprezentaciju nakon ružnih uvreda Riječana na treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da sam dobio informaciju, imao sam operativni zahvat u Zagrebu pa nisam bio u Rijeci, čuo sam se kad je donio odluku, čuo sam se s njim, dao sam mu podršku, on se zahvalio, naravno, poštujem njegovu odluku”, započeo je Kustić pa komentirao informacije koje govore da Livaja nije bio zadovoljan reakcijom Saveza nakon napada.

> Štimac analizira: Tko je kriv za slučaj Livaja?

“Mislim da ste i vi sami vidjeli da smo u Savezu napravili sve, u Savezu postoji glasnogovornik koji to komunicira i koji je osudio napad”, rekao je Kustić i nastavio:

”Mi smo napravili jedno zajedničko priopćenje, nije kasno, vama isto nije bio problem doći do te informacije. Ja moram naglasiti jednu stvar, svlačionica, igrači i trener, glavni je Zlatko Dalić i oni su meni dali tu informaciju. Mi smo reagirali na vrijeme”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalićeva izjava

Zlatko Dalić je nakon napada na Livaju izjavio:

“Ovo sve što se događa nakon toga jedna je velika igra. Opet se pokušava stvari vratiti na početak, kao što je bilo prije šest, sedam godina. Ja se u to neću uvući kao izbornik, a neće niti igrači reprezentacije. Za nas je ta priča gotova. A vi znate moj stav, da je Hrvatska iznad svega i za Hrvatsku moraš puno toga istrpjeti”, rekao je izbornik.

Kustić je to ovako komentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Dali smo mu podršku i stojimo iza toga. Dalić je konkretno mislio da je bilo kako je bilo. Osuđujemo prozivke hrvatskih reprezentativaca, Hrvatska je iznad svega, igrice očito postoje među nekima kojima ne dogovara što mi radimo u zadnjih godina. Ja apeliram na to da damo mir našim igračima i izborniku da pripreme naše igrače, dobra je atmosfera.”

Komentirao je i situaciju oko stadiona u Zagrebu

”Imam informaciju da u trokutu Vlade, Grada i Crkve, da se krene u izgradnju novog stadiona gdje je sada Maksimir”, završio je Kustić za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.