Kwiatkowskom Strade Bianche, Đurasek odustao

Foto: wikimedia

Poljak Michal Kwiatkowski (Sky) pobjednik je ovogodišnjeg izdanja biciklističke utrke “Strade Bianche”, koja se boduje za “World Tour” vožene cestama u okolici Siene u dužini od 175 kilometara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do svoje druge pobjede u Sieni, najbolji je bio i 2014. godine, Kwiatkowski je stigao zahvaljujući napadu 50-ak kilometara prije cilja, kada se izdvojio iz glavne skupine i ciljem prošao sa 15 i 17 sekundi ispred Belgijanaca Grega Van Avermaeta (BMC) i Tima Wellensa (Lotto) koji su zauzeli drugo, odnosno treće mjesto.

Hrvatski vozač Kristijan Đurasek (UAE Emirates) nije završio utrku.

REZULTATI:
1. Michal Kwiatkowski (Polj/Sky) 4:42:42
2. Greg Van Avermaet (Bel/BMC) +15
3. Tim Wellens (Bel/Lotto) +17
4. Zdenek Štybar (Češ/Quick-Step) +23
5. Tom Dumoulin (Niz/Sunweb) +1:26
6. Luke Durbridge (Aus/Orica) +1:26
7. Christopher Juul-Jensen (Dan/Orica) +1:29
8. Tiesj Benoot (Bel/Lotto) +2:20
9. Thibaut Pinot (Fra/FDJ) +2:23
10. Scott Thwaites (VB/Dimension Data) +2:52

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.