Kylian Mbappe nakon Neymara najskuplji nogometaš svih vremena?

epa09121205 PSG's Kylian Mbappe (L) in action against Bayern's Niklas Suele (R) during the UEFA Champions League quarterfinal, 1st leg soccer match between FC Bayern Muenchen and Paris Saint-Germain in Munich, Germany, 07 April 2021. EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Francuski i španjolski mediji sjajnog francuskog nogometaša i napadača PSG-a Kyliana Mbappea povezuju ponovno s Real Madridom, a u tom se kontekstu oglasio i agent Bruno Satin. Mbappe je iza sebe imao odličnu sezonu u PSG-u, no tome unatoč se sve više spominje njegov odlazak u Madrid, a za čim je i sam izrazio želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako Bruno Satin tvrdi da ima informaciju kako su Mbappe i njegova obitelj već spostigli dogovor glede transfera u Real Madrid.

“Osjećam kako je spreman da ode”, rekao je Satin za Canal Plus te je nastavio:

“Imam informaciju kako su Mbappe i njegova obitelj već postigli dogovor s Real Madridom. Ipak, trebat će postići dogovor i sa PSG-om”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mbappe je član pariške momčadi postao 2017. godine. Tada je stigao na jednogodišnju posudbu iz Monaca, da bi godinu dana kasnije i službeno potpisao ugovor s PSG-om. PSG je za usluge Mbappe izdvojio čak 180 milijuna eura te je nakon Brazilca Neymara (222 milijuna eura) postao najskuplji nogometaš svijeta. Uz Mbappea ove sezone bi skoro pa rekordan transfer mogao ostvariti nizozemski nogometaš i zvijezda Borrusije Dortmund Erling Haaland, čija se vrijednost na nogometnom tržištu također procjenjuje na 180 milijuna eura.

U dresu francuskog nogometnog velikana Mvappe je zabio 131 gol u 170 nastupa, a svoju je kompletnu omladinsku karijeru proveo u Monacu, kojeg sada trenira bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.